Miklošičeva ulica 1, 2250 Ptuj

VEDNO DOBRODOŠLI

V naši trgovini ste vedno dobrodošli v delovnem času, tako za svetovanja, naročila, kot tudi za ostale nakupe otroških igrač, dodatkov, oblačilc in darilnega programa.
V kolikor bi želeli svetovanje za postelje in ležišča, ki vzame nekaj več časa, si lahko termin rezervirate. Če si ga ne rezervirate, nas lahko seveda prav tako obiščete, le morda bo potrebno malce počakati.

PRED NAKUPOM

SVETOVANJE

Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer se osredotočamo na vaše udobje in brezskrbno izkušnjo pri izbiri otroške postelje za vašega malčka. Razumemo, da je nakup otroške postelje pomemben korak in da si želite strokovnega svetovanja, ki vam bo pomagalo izbrati najboljšo možnost za vaše potrebe.

O STORITVI

Z veseljem vam predstavljamo našo novo storitev – rezervacije termina za svetovanje. Zdaj lahko enostavno rezervirate termin, ki vam najbolj ustreza, in se posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri odločitvi.

Naša ekipa izkušenih svetovalcev je pripravljena deliti svoje znanje o različnih vrstah postelj, materialih, varnostnih standardih in drugih pomembnih faktorjih, ki jih morate upoštevati pri izbiri otroške postelje.

POSTOPEK

Postopek rezervacije je enostaven in hiter. Spodaj preprosto poiščite možnost rezervacije termina za svetovanje, izberite datum in uro, ki vam najbolj ustreza, ter izpolnite kratko prijavo. Po potrditvi rezervacije boste prejeli potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi o srečanju.

NAKUP BREZ SKRBI

Z našo storitvijo rezervacije termina želimo zagotoviti, da bo vaš nakup otroške postelje potekal brezskrbno in da boste prejeli strokovno podporo, ki jo potrebujete. Veselimo se sodelovanja z vami in vam želimo prijetno izkušnjo pri izbiri popolne otroške postelje za vašo družino.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN