fbpx

Priporočajo nas

“V trgovini Svet v malem so mi pred leti izdelali že posteljo hiško za Šajano, ko pa sem rodila drugo hčerko, sem se odločila, da jim zaupam še celotno opremo Sijine sobice.  Poleg tega, da je pohištvo res lepo, me navdušuje tudi to, da so pozorni na detajle in končni izdelek je sobica, ki je videti kot iz kataloga. Otroški sobi sta zame sicer dva izmed najljubših kotičkov v našem domu, kjer lahko tudi jaz za trenutek postanem majhna deklica ;). Res jih toplo priporočam, ne samo zato, ker imajo tako lepe stvari, ampak tudi zaradi prijaznega in ustrežljivega osebja.”

– Rebeka Dremelj


Neskončno sem hvaležna, da sem sobico za moji princeski izbrala pri Svet v malem, ker je soba res pravljična. Pomagali so mi z nasveti, predvsem pa so prijazni in delajo s srcem. Najpomembnejše pa je, da sta moji punčki res radi v svoji sobici in sta navdušeni. Hvala Svet v malem, da ustvarjate pravljičnost za velike in male princeske.
– Dobra vila Maja


”Že od prvega trenutka, ko sva vstopila v kontakt s Svetom v malem, so nama prijazno svetovali in pomagali pri izbiri hiške za najino novorojenko. Tudi kasneje, ko sva potrebovala pomoč ali nasvet so se odzvali in poskušali zadovoljiti naše želje. Zato jih brez pomisleka z veseljem priporočiva vsaki družinici.”
 – Robert Korošec